10/03 - 14/03: Week van de ouders

De voorbije week organiseerde de Werkgroep Acties in samenwerking met het schoolteam voor de 2de keer de "Week van de ouders". Elke ochtend tussen 8u00 en 8u25 was er een activiteit.

Op maandag begonnen we met een lekkere koffie en maakten we kennis met het themalied. Ook op dinsdag konden we genieten van een warme tas koffie terwijl Ramul met zijn gitaar zorgde voor wat leuke muziek op de achtergrond. Woensdag werd er gedanst tijdens de beweegmomenten ondersteund door juf Christine en juf Eva. Voor wie niet bewoog, was er gelukkig ook weer koffie. Op donderdag liet Els haar accordeon klinken (ook al was het toch wat koud aan de handen). Gelukkig was er ook dan weer koffie. De week werd afgesloten op vrijdag met alweer een vrolijke stoet van het kerkplein tot aan de school. (Wie bezorgt ons volgend jaar een gratis live muziekband?)

Een welgemeende dankjewel voor alle ouders die voor of achter de schermen hebben meegeholpen en ook voor de ouders die - ondanks de stress van de dagelijkse ochtendspits - toch even bleven plakken.

Enkele sfeerbeelden van onze activiteiten zijn terug te vinden in het album.



Tot slot nog even de politie bedanken die eveneens aanwezig was om tijdens de stoet de Elfnovemberstraat autovrij te houden. Bedankt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten