Onze evenementen

Dankzij de de losse medewerkers, het schoolteam en alle ouders die aanwezig zijn, komt er echt geld in het laatje. Door het organiseren van de Kaas-en wijnavond, het verzorgen van de randanimatie tijdens het schoolfeest, het organiseren van een koekjesverkoop, enz...

Het verzamelde geld wordt besteed aan o.m verfraaiingwerken, tussenkomsten voor bepaalde activiteiten, aankoop van didactisch materiaal, turntoestellen, banken, enz...

Enkele activiteiten al even toegelicht
 • Kaas- en Wijnavond
  Elk jaar organiseren we in november een kaas-en-wijnavond waarop we vele ouders en sympathisanten mogen verwelkomen.
   
 • Koekjesverkoop
  Elk jaar verkopen de leerlingen en hun ouders koekjesdozen ten voordele van de school. Op donderdagavond worden de pakketten samengesteld en de grote bestellingen worden thuisgeleverd. Op vrijdagmorgen kunnen de taartpakketten opgehaald worden.
   
 • Schoolfeest
  Tijdens het schoolfeest zorgen de leden van de ouderraad voor de nodige voorbereidingen en de cafetaria. Wil je helpen, laat je het ons dan weten? Wil je komen... ook heel goed!
En dat is nog niet alles...

Ook de eerste communicanten en de kinderen van het 6de leerjaar willen we speciaal verwennen en natuurlijk bieden we jullie op tijd en stond ook al eens een drankje aan, zoals bijvoorbeeld bij de klasvergaderingen aan de start van het schooljaar of tijdens infoavonden met interessante sprekers.

Ben je geïnteresseerd om een handje toe te steken op één van de activiteiten?

Wordt dan lid van onze besloten Facebook-groep Ouderraad basisschool Visitatie Mariakerke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten